OVER AVIA

Een sprong in de geschiedenis

Wist u dat Duitsland deels de oorlog heeft verloren wegens een gebrek aan petroleum? Wat u vast wel weet is dat er onvoorstelbare bedragen gemoeid zijn met de wereldbevoorrading van petroleumproducten. Dat er conflicten door ontstaan en dat de concurrentiestrijd fel is.

AVIA staat op

1927, Zwitserland. Om een concurrentiële strijd te kunnen aangaan, verenigen verschillende onafhankelijke petroleumhandelaars zich. Zo is AVIA ontstaan. Tankwagens en benzinestations dragen hetzelfde, gekende logo. Onafhankelijke tankstations besluiten samen hun producten aan te kopen. Een concept dat aansloeg en uitgroeide naar andere landen.

Kwaliteit wereldwijd

Je vindt AVIA TANKSTATIONS in België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Hongarije, Zwitserland, Servië, Spanje, Luxemburg, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk. En je mag gerust zijn, in elk land is de kwaliteit van de AVIA-producten dezelfde. Alle aangesloten leden leven strikt alle kwaliteitsvoorschriften na. Daarnaast ben je ook overal zeker van je korting.

Pioniers op elk vlak

AVIA lanceerde de eerste, volautomatische tankstations. In de tweede helft van de jaren ’80 van vorige eeuw ontdekte je er de eerste geldautomaten. Later nam iedereen het concept over, zo vind je nu overal Bancontact.
Nog voor er milieucharters werden ondertekend, zorgde AVIA overal voor dubbel beveiligde ondergrondse tanks. Zo werd de grond nergens en nooit vervuild.

Waarom je voor AVIA kiest

AVIA is voornamelijk streekgebonden. Elke AVIA-partner handelt volledig zelfstandig en speelt daarmee in op de noden en wensen van zijn streekgenoten. Je bekomt er het beste advies en de beste diensten. Dankzij een centrale administratiedienst en een gezamenlijke aankoop van oliën en vetten, geniet je van de scherpste prijs voor de beste producten. Snel én efficiënt.

Neem gerust hier contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.